If I'm wrong, educate me. Don't belittle me.


PC Strategy Game
Write by Mrs NorSalihah on Wednesday, 2 August 2017 | 0 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum
Topik game lak kali ni. Sy ni x la tau sgt byk game, tp some of them yg sy tau ada la skit. Tidak salah kan klu perempuan main strategy game mcm ni? Alaaa COC tu pun sama. Bezanya ja tu gna phone. Sy start main game pc game ni hmmm mungkin dlm darjah 4 kot. Terikut dgn abah, sbb seronok tgk dia main game. Dgn sound dia lg, mmg semangat nak main 

1. StarCraft
Game ni yg paling 1st sy main. Cheat code utk dapat duit 'show me the money'. Mmg akan semangat happy ja beli building, weapon, upgrade semua. Alaaa x yah fikir struggle cari duit dlm game tu. Guna ja cheat code. Dlm pc mmg nama sy & abah ja yg ada dlm system StarCraft. Adik beradik yg lain mmg x layan game mcm ni. Dorg layan chat YM, MIRC Ummi selalu marah sbb klu sy & abah main game ni mmg confirm akan pasang sound kuat2. Semangat sikit


2. Battle Realms
Ni pun best. Ni ala2 mcm samurai gitu. Mcm biasa, game upgrade weapon, building semua tu mmg ada


3. Red Alert
Yg ni lak sy x terlalu hadap sbb kurg berminat

Selain tu sy ada main WarCraft, Commando & byk lg la. Haha. Sekian~









FUTURE
FUTURE