The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


Sorry and I mean it
Write by Mrs NorSalihah on Thursday, 6 April 2017 | 0 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum
So here I am again, apologizing. Arhh ! Kononnya nak aktif blogging semula, tp phone buat hal. Laptop tak payah ckp la kan, mmg dr tahun lg sakit. Malas nak repair. Bila diri ni di hujani dengan idea yg bernas utk post kat blog, kat situ la ada masalah timbul. Haih laaaa phone masa ni jgak buat hal. But its okay la. Dugaan dunia kannn~


Okay. Teruskan dengan bahasa rojak. InshaAllah, next week phone akan sihat. Senang sikit nak post kat blog. Eh perlu ka cerita pasal ni? IDK la. Just saja nak post sbb tgh bosan tak tau nak buat apa. Idea dah kering dlm otak ni. BTW tak lama lg bulan Ramadhan tiba. MashaAllah, cepat sungguh masa berjalan kan? Terasa mcm baru semalam 1/1/2017. Pejam celik dah nak dekat pertengahan tahun 2017 dah. Semoga ibadah kita diterima, inshaAllah.










FUTURE
PAST