The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


Pregnant ? Tak takut ?
Write by Mrs NorSalihah on Sunday, 31 May 2015 | 1 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum wbt & slmt sejahtera
Alhamdulillah, dpt jugak sy buat entri untuk hari ni. Banyak sahabat sy excited apabila mendapat tahu sy pregnant. At the same time, mereka ajukan soalan ni, " Tahniah !! bestnya nnt ada baby. Tapi, tak takut ka beranak nanti? Tak takut sakit?". Then, mereka mula sembang tentang pengalaman yg pernah ibu, kakak atau adik mereka lalui semasa nak beranak. And I was like, "errr~ okay".

TAK TAKUT ?
 To be honest, ya memang sy takut. Tapi bila baby dh keluar nanti, mesti best kan? Kakak dan adik sy pun pernah cerita pengalaman mereka sepanjang perjuangan 9 bulan mereka. At last, mereka happy. Alhamdulillah, semua selamat dan sihat.


Bila dpt tahu yg sy hamil, perasaan gembira menyelubungi hati sy dan suami. Sy gembira sangat dapat hadiah yg tiada nilainya ini. I'm gonna be a mommy, ummi, ibu. Saya happy =)










FUTURE
PAST