The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


I Quit !
Write by Mrs NorSalihah on Thursday, 28 May 2015 | 0 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum wbt  
Again ~ Sy dh berbulan tak update blog ni. Ayoyoyoyo kadang bila dh lama x update rasa dh malas sangat2 nak buka blog. But it's okay, biar la. Yg penting sy happy. Haha

Merujuk kpd gambar diatas, ya sy nak resign. Bukan suka-suka, tapi bersebab. Kalau tak bersebab, tak la sy resign. Kesian kat hubby kena kerja sorang2. Dah 2 minggu tak boleh kerja, asik loya ja. Badan lemah, degupan jantung semakin cepat. AM I PREGNANT ?!
 I can't concentrate with work. Target sales tak sampai, stock take, stock report everyday, standing all day long, tak da selera makan, pening and macam-macam lagi la. Hubby decide utk beli pregnancy test kit 



Sy decide nak test esok pagi ja. Tapi hati ni tak tahan sangat, tak sabar nak tau keputusan. Without pengetahuan hubby, sy p test. AND THEN ?!! Negative (single line). Agak hampa sikit la kan~ Masuk ja kat bilik sy bagi hubby pregnancy test tu. Suddenly dia diam, I thought dia marah sbb sy tak test esok pagi. And he started to cry, hairan~ Sy tak pregnant, knp dia nangis ? Hmm ~

 Dah puas nangis, hubby pun bersuara, "I'm gonna be a dad !! I'm Abah-to-be !!".
Sy tengok semula test kit tu, it's DOUBLE LINE !!!! Alhamdulillah, I'm feeling so happy, excited and grateful. Thank you Allah ^^









FUTURE
PAST