The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


Part Time Job CNY !!
Write by Mrs NorSalihah on Friday, 31 January 2014 | 0 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم



Assalamualaikum wbt !!   Hai korang.
CNY tahun ni sy x kemana pun, dok hostel je.
Nak hilangkan bosan dan mengisi masa cuti, sy dgn member decide nak kerja ! 
Tak la jauh sangat kerja tu, dekat je dgn area2 campus ni. 
Kenderaan disediakan, soooo indah

Saya kerja kat area mana ? Hmm. Sy kat Cowboy Town  Seriously, mmg penat. Sakit pinggang b'diri lama. Tapi it's okay, semua ni pengalaman. Lgpun ni first time sy kje cam ni. Tak la berat sangat kje dia, okay2 je. Alhamdulillah semua berjalan dgn lancar pada hari pertama kerja. 
Berjalan lancar ? X sangat kot.  Di sebabkan tak pernah guna punch card sebelum ni, sy t'bawa sekali card tu semasa on duty. Akak yg jaga area punch card pun diam2 je tgk sy bwak card tu. That's the most embarassing thing happen in this month  !! Ohh my ohh my ya Allah~ Masa tu rasa mcm nak lari jauh2 dgn kelajuan 200km/j je. Malu  ~ ok la bye ! 

  Belajar daripada kesilapan 









FUTURE
PAST