The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


Will You Marry Me ?
Write by Mrs NorSalihah on Wednesday, 9 October 2013 | 0 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt.
Hah ! t'kejut tgk tajuk entry kali ni ? haha, bukan sy nak kawin tau. Alaa~ saja ja nak buat tajuk entri mcm tu. huhu. Okay, entri kali ni sy nak taip-taip tentang cara lelaki ni propose girlfriend dia. 


Oleh sebab dia nak uji girlfriend dia sebelum melamar, cara dia uji adalah dengan berpura-pura mati kemalangan. Dia uji gf dia sbb nak tgk bagaimana perasaan gf dia. Apa perasaan gf dia klu dia mati, apa reaksi gf dia. Tu yg dia nak tgk. Alasan lelaki tu , 

" I wanted her to realize how empty her life would be without me and how life would have no meaning without me."

Klu bagi Ateen la kan,, lelaki ni pentingkan diri. Kejam tau buat mcm ni. Klu ya pun nak uji, x payah la nak uji sampai mati kot. Apa pulak perasaan lelaki tu klu perempuan tu pura-pura mati ? Dan alasan yg sama diberi kepada lelaki tu. Kenapa la nak uji sampai mcm tu ? Mana la tau kan, sesetengah perempuan blh dapat trauma klu mcm tu.

( ni Ateen punya pendapat ya. klu ada yg x setuju, sorry. hehe ) Apa pula pendapat korg ? Kongsi la~

Dah habis bebelan, k bye ! :*





FUTURE
PAST