The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


What is Real-time HTML Editor.
Write by Mrs NorSalihah on Wednesday, 2 October 2013 | 0 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt.
Hari ni sy nak kongsi sikit tentang Real-time HTML Editor.

Apa itu Real-time HTML Editor ?
Ianya adalah satu web yg mana utk tempat korg test HTML code korg.
Sebagai contoh, korg nak buat home button yg momei, korg buat kat dalam web tu.
Senang kerja klu mcm ni. 

Real-time HTML Editor ni ada dua section, yg atas (biru) dan yg bawah (putih)

Section yg atas, adalah untuk HTML code manakala section yg bawah pula adalah hasil HTML korg tadi.

Mcm gambar kat atas ni, nampak tak HTML code tu ? then bwh dia ( ruang warna putih ) tu pla akan muncul hasil HTML korg tu. 

Korg blh ja guna web ni, x payah nak download. Click ja link NI.

Okay la. Sampai di sini ja sy nak explain ^^ good luck.




FUTURE
PAST