The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


Tetiba Rajin, apa hal ?
Write by Mrs NorSalihah on Thursday, 3 October 2013 | 1 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم




Assalamualaikum wbt :)
Hi korg. Pada 3 Oktober 2013 ni tetiba ja sy terasa rajin buat assignment.
Tapi 50% Assignment, 50% lagi blog @ etc.
Ateen amik Hotel Management, tp kenapa tiba2 amik assignment yg xda kaitan langsung dgn course ?
Grrrr.. Sy tangguh sem :'(
Oleh disebabkan kesihatan tdk mengizinkan, umi & abah xnak sy balik Melaka. Takut nnt tambah teruk sakit sy ni. Tinggal 2 sem je lg nak grad, Ateen da buang masa tau.
Menyesal~

Pernah terfikir jugak, "kenapa lah aku ni blh sakit smpai mcm tu ? org lain sakit lebih teruk blh jugak run their own daily life mcm biasa". 

InshaAllah, klu xda halangan sy akan study balik bulan ni. Bukan masalah kesihatan ja yg menjadi penghalang, ada banyak lg masalah. Kekadang tu jeolous jugak tgk classmate dah last semester, Ateen msih lg tangguh sem. Sedih sedih~  Apa2 pun, doakan sy k ^^


PS : mesti ada yg tertanya2: Ateen ni tangguh sem, tp knpa buat assignment pulak ? Haha. Side income sy dgn membuat assignment student lain. Tp rasa x best la. Perasaan buat assignment sendiri dgn assignment org lain ni b'beza. BTW, wish me luck !





FUTURE
PAST