The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


Pengawas Exam.
Write by Mrs NorSalihah on Tuesday, 15 October 2013 | 2 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt.
Alhamdulillah, sy berpeluang lagi utk membuat entri ^^
Okay, entri kali ni sy nak kongsi experience jd Pengawas Peperiksaan UPM.
Setiap kerja mesti buat kita penat kan ? X da kerja di dunia ni yg x penat. :) Alhamdulillah, dpt jugak income bila jaga exam ni. 

( pass utk pengawas exam )

Penat sangat kalau jd pengawas ni. Jadi mata-mata kat dalam dewan exam. Haha. Tp ni kan pengalaman, so sy x nak lepaskan peluang. 


 hah ! dr hujung ke hujung sy kena ronda tau. haha, penat tp best. Kebanyakan student bachelor UPM yg amik exam tu cikgu sy. Haha, dulu dorg yg jaga bila sy exam, skrg da vice versa xD 


concentrate sangat diorang kan. Mid-term exam ni, so be wise ^^


msa ni sy kena amik slip kehadiran student. sorg2 kena tgk ok ke tak dia isi borang kehadiran tu. Ada jugak yg terlupa no matrik. Tp x pa, everything is under control.

3 hari exam ni di jalankan. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Ni baru sikit je student, kalau semester lepas, banyak sangat. Sampai kat hujung student. ^^ 

Ok, dah abess! ^^ btw SALAM AIDILADHA :)




FUTURE
PAST