The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


Support ?
Write by Mrs NorSalihah on Tuesday, 1 October 2013 | 0 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum wbt.
 hi ! ^^ Hari ni di sebabkan rajin buat comic dan malas buat assignment, sy nak minta pendapat korg. Ok tak comic ni ? ish~ nmpak cheesy pla sy mcm ni. haha, well sy suka create story mcm ni. hee.
Klu byk feedback yg good good, sy akn continue comic ni. Yg kat bawah ni setakat intro dia ja. xD

Sebenarnya sy malu buat mcm ni, haha. Takut nnt ada yg kata , " alaa~ minah ni show off " .
xnak xnak mcm tu sy just nak kongsi ja. K la bye.




FUTURE
PAST