The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world.


Salahkah aku kerana 'addict' dgn Candy Crush ?
Write by Mrs NorSalihah on Tuesday, 24 September 2013 | 2 comments

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Siapa kenai dak kecik kat atas ni ? haha. Sekarang dunia dah maju, budak yg umur 7/8 tahun pun tau mcm mana nak guna gadget2 canggih ni. Tajuk Ateen kali ni mengenai Candy Crush. Bak kata seorang Youtuber ( Ryan ) " Feels like you are in the different world from everyone else. It's Candy Crush. Addiction~ ".
Tak tahan tgk vid tu, asyik gelak ja. Haha~ btw Ateen suka smua vid dia. - off topic -

Nak tengok video ni, click SINI.

Berbalik dgn tajuk entri. Yes, sy addict dgn Candy Crush. Dulu mmg x suka, siap ckp mcm ni lg " tsk. apa la game ni. x best langsung, ak x minat buang masa ak ja.. ", dengan penuh angkuh Ateen ckp mcm tu. Then one day, khisas~ sy pula addict dgn Candy Crush. Tapi x salahkan klu addict dgn game ni ? At least sy main game ni utk release tension * a'ah la sangat *.  Kadang tu sy boleh kalah dgn budak 10 tahun, itu dia revolusi. haha, to those yg ada addiction mcm sy ni, tak payah nak risau, korg still normal. haha

Dah habis bebelan untuk kali ini. Terima kasih daun keladi kepada yg baca entri ni. Assalamualaikum wbt, sayonara !




FUTURE
PAST